fbpx

Banishers: Ghosts of New Eden dropt vette nieuwe trailer

Banishers

Ontwikkelaar Dontnod heeft een verse trailer gelost voor de tragische action-adventure game Banishers: Ghosts of New Eden. In de video staan liefde, dood en opoffering centraal. De game zou verschijnen in 2023, maar werd door een overvolle releasekalender verschoven naar 13 februari 2024.

In de game krijg je de controle van twee Banishers: Antea Duarte en geliefde Red Mac Raith. Zij helpen geesten op weg helpen naar het hiernamaals. Het koppel wordt naar New Eden gezonden voor een nieuwe opdracht. Maar na een zware confrontatie laat Antea het leven. Opvallend genoeg heeft ze nog banden met de menselijke wereld en dus verandert ze in een geest.


Al snel ontdekt het koppel een manier om Antea terug te brengen, maar daar moeten ze de levenden ook voor opofferen. Red jij de mensheid van paranormale wezens? Of sleur je liever mensen mee de dood in om je geliefde terug te brengen.

Als Red Mac Raith sta je voor een paar moeilijke keuzes, die het verhaal van Banishers: Ghosts of New Eden beïnvloeden. Check de nieuwe trailer hieronder.

Een reactie achterlaten