fbpx

Bandai Namco dropt nieuwe gameplay van Tekken 8

tekken 8

Bandai Namco had dit weekend een stevige verrassing in petto voor fans van fighting games. De uitgever debuteerde tijdens de Tekken World Tour finals een video die alle nieuwe toevoegingen en extra’s van Tekken 8 in de kijker zet. Goed voor een presentatie van meer dan een half uur.

In de video hieronder bespreken series director Katsuhiro Harada en game director Kohei Ikeda alle nieuwigheden van Tekken 8. Volgens de designers draait het vechtsysteem volledig om agressiviteit, gebaseerd op een mechanisme genaamd Heat. Eenmaal de Heat-balk gevuld is, kunnen spelers die activeren om hun aanvallen een boost te geven.


Natuurlijk is het oude Rage-systeem ook nog steeds van kracht, al wordt de Rage Drive als speciale aanval geschrapt. Geen slecht idee, want het combat systeem van Tekken was inderdaad al behoorlijk complex.

Hadden we trouwens al gezegd dat het team ook een personage onthuld heeft? We wisten al dat Jin Kazama, Kazuya Mishima en Paul Phoenix en meer in de game zaten, maar nu krijgen we ook de behendige assassin Nina te zien. Hieronder vind je haar introductievideo.

Een reactie achterlaten