fbpx

Baas van Respawn zou graag Titanfall 3 maken

Titanfall

Vince Zampella, de baas van ontwikkelaar Respawn Entertainment, heeft onthuld dat hij graag Titanfall 3 zou maken. Hoewel Respawn na de release van Star Wars Jedi: Survivor geen groot project in de pijplijn heeft, geeft Zampella toe dat hij geen idee heeft of Titanfall 3 er ooit komt.

Zampella onthulde het nieuws in een interview met Barron’s (via PCGamer). Zampella zegt zelf dat hij het geweldig zou vinden als EA ooit groen licht zou geven voor Titanfall 3, ook al zijn er momenteel geen exacte plannen.


Volgens Zampella moet de timing en het idee voor de game correct zijn. Als de toewijding, de timing of het correcte uitgangspunt er niet is, zou een derde deel niet logisch zijn.

Daarnaast is er natuurlijk nog die spin-off, Apex Legends, die zich afspeelt in het Titanfall universum. Daarom kunnen bepaalde achtergrondverhalen sommige Apex-spelers misschien verwarren. Volgens Zampella zorgt dat voor een moeilijke balans en zijn het dingen waarmee  ze rekening moet houden.

Wij koesteren in ieder geval de hoop dat Titanfall 3 er ooit komt. Hoe zit het met jou? Gereed om die epische mededeling ‘Prepare for Titanfall‘ opnieuw te horen?

Een reactie achterlaten