fbpx

Avonturengame Tchia brengt zijn wondermooie open wereld in beeld

Tchia

Vergeet blockbusters als Resident Evil 4 en Dead Island 2, want openwereldgame Tchia is een van de charmantste indies die binnenkort naar PlayStation komt. Tchia laat je de unieke cultuur en geografie van Nieuw-Caledonië opsnuiven en dat zorgt voor kalmerende gameplay.

De trailer hieronder zet een waaier aan randactiviteiten in de schijnwerpers. Zo kan je records verbreken met je katapult bij de schiettent of de beste tijd neerzetten in time attack races. Het stapelen van stenen vergt een open geest en talloze concentratie. Iets meer avontuur gewenst? Dan kan je op zoek naar verborgen schatten of deelnemen aan een duikwedstrijd.


En als je even genoeg hebt van al die activiteiten, kan je ook gewoon de verhaalmissies verder tackelen. Tchai verschijnt vanaf 21 maart op PS4, PS5 en pc. Wie op console speelt, kan de game zonder extra kosten downloaden via PlayStation Plus Extra en Premium.

Adsense - In Article After ParaGraph 2

Hieronder vind je trouwens ook nog twee extra gameplayvideo’s, die de kracht van de Ukelele belichten en de verschillende confrontaties die je te wachten staan.

 

 

Laat een reactie achter