fbpx

Avatar: Frontiers of Pandora verschijnt in december

Avatar review

Ubisoft heeft tijdens zijn Ubisoft Forward show niet alleen een hoop verse gameplay getoond van Avatar: Frontiers of Pandora, maar ook de releasedatum onthuld. De titel ligt op 7 december 2023 in de rekken. En als je ziet hoe goed het avontuur eruit ziet, kan die dag niet snel genoeg aanbreken.

In Avatar kruip jij in de huid van een Na’vi, die op jonge leeftijd gevangen wordt door de RDA (de menselijke kolonisten). De organisatie traint je personage in het gebruik van vuurwapens, in de hoop jou in te zetten als er ooit een conflict uitbreekt tussen de RDA en de inheemse bevolking van Pandora.


Door een wending van het lot weet je echter te ontsnappen uit de vesting van de RDA en leer je terug verbinden met de natuur van je thuisplaneet. Je zoekt verschillende Na’vi clans op om allerlei nieuwe dingen te leren, waarbij je Pandora mag verkennen op de rug van je Banshee.

Terwijl je terug de connectie vindt met Pandora, is het duidelijk dat je wil strijden voor de toekomst van de Na’vi en de planeet. Het betekent dat mensen niet meer welkom zijn en dat levert vet coole conflicten op. Waarin je zowel het wapentuig van de Na’vi als van de RDA kan gebruiken.

Check hieronder zowel de nieuwe trailer als de uitgebreide gameplayvideo.

Vanaf 7 december te spelen op PS5, Xbox Series en pc

 

Een reactie achterlaten