fbpx

Avatar: Frontiers of Pandora screenshots gelekt

Avatar Frontiers of Pandora screenshot

Het is al een tijdje geleden dat we nog iets gezien hebben van Avatar: Frontiers of Pandora. Een nieuwe datamine brengt licht in de duisternis en onthult twee nieuwe screenshots, waarvan eentje hard op een shooter lijkt.

Dataminer ScriptLeaksR6 die vorig jaar de artwork van AC Mirage lekte, tweette nu de nieuwe beelden van de openwereldgame. De dataminer belooft ook binnenkort een gameplayvideo te delen.


Scriptleaks vertelt erbij dat Avatar: Frontiers of Pandora allicht een first-person avontuur wordt. In het eerste beeld heeft een menselijk personage een assault rifle in zijn handen en lijkt het wel een scifi-shooter zoals Titanfall.

Het personage staat tegenover een MK-6 Amplified Mobility Platform (AMP) of een mech suit. Het lijkt erop dat je zowel als mens als Na’vi kan spelen. En dat je mag rebelleren tegen je eigen soort om de Na’vi een handje te helpen.

Het tweede screenshot toont een Na’vi, die laag over de grond vliegt met een Banshee. Ook zien we op de achtergrond wat lokale fauna van Pandora.

Of de beelden wijzen op een imminente onthulling? Allicht niet, al hopen we dat Ubisoft het project binnenkort laat zien. De game stond oorspronkelijk gepland voor release eind 2022, maar werd uitgesteld tot het fiscale jaar 2023. Wat denk jij?

Een reactie achterlaten