fbpx

Avatar: Frontiers of Pandora krijgt twee verhaaluitbreidingen na launch

avatar frontiers of Pandora

Ubisoft heeft meer info vrijgegeven over de season pass van Avatar: Frontiers of Pandora. De uitgever heeft na de launch twee verhaaluitbreidingen voor de avonturengame gepland. Beide uitbreidingen verschijnen in 2024.

De eerste uitbreiding heet The Sky Breaker en verschijnt in de zomer van 2024. In de expansie zak je af naar een nieuwe regio, waar de Na’vi clans bij elkaar komen voor een heus festival. Tijdens de festiviteiten duikt echter een nieuwe dreiging op en het is aan jou om die samen met alle andere clans te verslaan.


De tweede uitbreiding, Secret of the Spires, lanceert in de herfst van 2024. Ook deze expansie brengt je naar een compleet nieuwe locatie, waar je vooral ten strijde trekt op de rug van je trouwe Banshee om de mijnoperatie van de RDA stil te leggen. En op die manier het geheim van deze canyon te ontdekken.

Tot slot bevat de season pass ook de Familiar Echoes bonus quest, waarbij je een RDA basis mag infiltreren om de geheime data te verwoesten. Als beloning krijg je daarvoor een coole skin voor je Banshee.

De season pass is apart verkrijgbaar, maar ook onderdeel van zowel de Gold Edition als de Ultimate Edition van Avatar: Frontiers of Pandora.

Avatar: Frontiers of Pandora verschijnt op 7 december.

Een reactie achterlaten