fbpx

Auteur Game of Thrones hint naar Elden Ring film of serie

Elden Ring

George R. R. Martin, de auteur van A Song of Ice and Fire, heeft een film- of tv-serie van Elden Ring geteased. De schrijver bedacht de originele wereld van From Software’s laatste game en vermeldde de titel onlangs in zijn wekelijkse blog.

In zijn blog vertelt de Amerikaanse schrijver dat Elden Ring de Nebula Award heeft ontvangen voor Game Writing van de Science Fiction & Fantasy Writers Association. Daarbij vermeldt hij dat hij de world-building van die game gedaan heeft, maar Hidetaka Miyazaki en zijn team het grootste werk deden.


Daarna adresseert hij de geruchten  over een mogelijke film of serie van Elden Ring. Hij schrijft: “Daarover heb ik niets te zeggen. Nope, geen woord. Ik weet van niets. En je hebt nooit iets gehoord van mij. Welk gerucht?”

Het lijkt erop dat de auteur meer weet, maar nog niets mag zeggen en daarmee de geruchten bevestigt. Hidetaka Miyazaki liet vorige week weten dat er interesse is van Hollywood in een film van Elden Ring. Alleen geeft hij toe dat From Software zelf niet de capaciteit heeft om de game te herwerken tot een film. Daarvoor is een belangrijke partner nodig.

Of de film of serie er ooit komt, is dus nog even afwachten. Tot we een officiële aankondiging krijgen.

Een reactie achterlaten