fbpx

Atomic Heart brengt zijn geschifte combat in beeld

Dat Atomic Heart een coole shooter wordt, was al duidelijk. En met de combat trailer bewijst ontwikkelaar Mundfish nog maar eens dat deze titel op je radar moet staan. Hierboven zie je zelf waarom.

De game speelt zich af in een retrofuturistische versie van de U.S.S.R. anno 1950. Door een systeemfout in Soviet Facility №3826 keren de gefabriceerde robots zich tegen de mens. Als Major P-3 is het jou om te voorkomen dat de metalen wezens ontsnappen, om zo een grootschalig incident te voorkomen.


Gemakkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk, want de robots zien je graag een kopje kleiner en zullen er alles aan doen om je te vernietigen. Gelukkig heb je heel wat coole wapens om de tegenstand de baas te kunnen. Zo geeft je polymer handschoen je telekinetische krachten en kan je ook allerlei schiettuig gebruiken ter ondersteuning.

Zoals je kan zien lijkt de combat een beetje op die van BioSchock, al heeft Atomic Heart zijn eigen iconische krachten. Om nog maar te zwijgen van dat coole design…

De game komt vanaf release meteen naar Xbox Game Pass. Momenteel is er nog geen exacte releasedatum, al belooft de studio nog steeds een release dit jaar.

Een reactie achterlaten