fbpx

Atlas Fallen toont zijn veelzijdige combat

Atlas Fallen

De release van Atlas Fallen sluipt langzaam dichterbij en eerlijk gezegd ziet de titel er zeer goed uit. Dankzij een nieuwe trailer krijgen we meer inzicht in de combat van de action-adventure game. De gevechten zijn niet alleen bruut, maar bieden ook veel variatie.

In Atlas Fallen staat ‘Momentum’ centraal tijdens confrontatie. Met elke aanval bouwt je momentum op, maar hoe meer momentum je hebt, hoe meer schade je incasseert. Al kan je met een hoog momentum ook verwoestende aanvallen uitvoeren. Aan jou dus om te kiezen of je je leven riskeert voor all-out attacks of toch liever kleine hapjes uit de levensbalk van je vijanden neemt om je eigen levensenergie te sparen.


Behalve het momentum krijg je ook toegang tot meer dan 150 Essence Stones, die elk een unieke vaardigheid bezitten. Tel daarbij dat je twee wapens te allen tijde kan afwisselen met je goddelijke Guantlet en de combinaties zijn behoorlijk uitgebreid.

Check zeker de video hieronder om een voorsmaakje te krijgen van alle opties. Atlas Fallen ligt vanaf 10 augustus in de rekken.

Een reactie achterlaten