fbpx

Assassin’s Creed Valhalla lanceert Oskoreia season

Het vierde seizoen van Assassin’s Creed Vamhalla is nu live. Dit seizoen staat in het teken staat van de oogst en wordt gevierd via het Oskoreia Festival en Odin’s Wild hunt. Dat laatste evenement is een late Halloween, zeg maar, want de doden zijn opgestaan om Ravensthorpe aan te vallen. Aan jou om je vestiging te verdedigen.

Het Oskoreia Festival loopt van 11 november tot 2 december. Zoals in vorige evenementen, kan je tal van nieuwe activiteiten beleven en een hoop beloningen in de wacht slepen. Hoe deelnemen? In de game moet je Engeland bereikt hebben, een van de eerste verhaallijnen Grantebridgescire of Ledecestrescire afgerond hebben en een nederzetting van lvl 2 bezitten.


Het Festival zelf biedt drie verschillende activiteiten: boogschieten, paardrijden en het nieuwe toernooi tegen geesten om prijzen te winnen. Daarnaast kom je via een reeks nieuwe queesten in aanraking met de Mad Monk en moet je eveneens het mysterie van de gevallen strijder oplossen.

Verder voegt de update ook Tombs of the Fallen toe. Dat zijn uitgebreide dungeons die je kan verkennen, op zoek naar schatten. De tombes zijn speelbaar voor iedereen.

Tot slot viert Assassin’s Creed Valhalla vandaag zijn eerste verjaardag. Daarom krijgt elke speler Valravn’s Claw, een eenhandig zwaard en een exclusief eenhoorn-rijpaard via Special Event Challenges.

Heel wat goodies om te verzamelen, dus trek zeker je Viking-outfit nog eens aan.

Een reactie achterlaten