fbpx

Assassin’s Creed Valhalla krijgt verrassende verhaaltrailer

Ubisoft heeft een nieuwe trailer gedropt van Assassin’s Creed Valhalla. Die brengt het verhaal van de openwereldgame in beeld en dat is verrassender dan wat we tot nu te zien kregen. Zo leren we dat Eivors een broer heeft en een belangrijke rol speelt in het verhaal. Ook de link met de Assassins wordt eindelijk duidelijk.

In de trailer zien we hoe Eivors broer Sigurd terugkeert van een lange reis en een Assassin met zich meebrengt. Sigurd heeft duidelijk banden met de Creed, draagt een hidden blade en probeert Eivor te overtuigen om Engeland te verlossen van enkele woeste heersers. Dat we op het slagveld oog in oog zullen staan met de zonen van Ragnar Lodbrok, lijkt stilaan een zekerheid.


Op de blogsite van Ubisoft onthult game director Darby McDevitt meer over het verhaal. Zo werd kleine Eivors na de dood van zijn ouders geadopteerd door de Noorse koning Styrbjorn of Forberg. Zijn vijf jaar oudere broer Sigurd is de opvolger en moet de clan leiden, met Eivor als rechterhand. Maar tijdens de bestorming van Engeland ontdekt Eivor een donker aspect van zijn broer. We voelen een bloederige broedertwist aankomen.

Vanaf 10 november ligt Assassin’s Creed Valhalla in de rekken. Zodat je ‘m meteen op je gloednieuwe Xbox Series X kan spelen.

Een reactie achterlaten