fbpx

Assassin’s Creed Valhalla krijgt morgen gratis Tombs of the Fallen uitbreiding

AC Valhalla

Uitgever Ubisoft maakte reeds bekend dat het Assassin’s Creed Valhalla nog een tweede jaar zou ondersteunen met nieuwe dlc en uitbreidingen. Dankzij een nieuwe roadmap voor de game weten we nu wanneer we de volgende extra’s mogen verwachten.

Een eerste toevoeging is de  Tombs of the Fallen uitbreiding, die lanceert op 9 november. Zo zal de gratis uitbreiding nieuwe wapens, locaties en een rits verse abilities toevoegen. Een ervan laat Viking Eivor toe om in een kraai te transformeren.


De roadmap onthult trouwens nog drie andere updates voor dit jaar. Zo komt title update 1.4.0 samen met de Tombs of the Fallen dlc. Iets later volgt ook het tijdelijke Oskoreia Festival, dat loopt van 11 november tot 2 december. Later in december gaat dan de volgende title update 1.4.1 nog live.

Eerder deden al geruchten de ronde dat de laatste uitbreiding, die gepland staat voor 2022, Dawn of Ragnarok zou heten. Daarin krijgt Eivor te maken met het einde van de wereld en mag hij/zij afzakken naar verschillende rijken uit de Noorse mythologie.

AC Valhalla

Een reactie achterlaten