fbpx

Assassin’s Creed Valhalla Discovery Tour verschijnt in oktober

Schermafbeelding 2021 09 15 om 02.26.23

Tijd om je strijdbijl even op te bergen in Assassin’s Creed Valhalla, want Ubisoft heeft bekendgemaakt dat de game een Discovery Tour krijgt. De educatieve modus was bijzonder populair in zowel Origins als Odyssey, dus is het niet meer dan logisch dat Valhalla er ook eentje krijgt. De Viking Age Discovery Tour lanceert op 19 oktober.

De extra modus lanceert als uitbreiding voor Assassin’s Creed Valhalla en is gratis voor alle spelers die de game al in hun bezit hebben. Daarnaast kan je expansie ook apart kopen voor €19,99 als je Valhalla niet in huis hebt.


Zoals in de vorige games, transformeert de Viking Age Discovery Tour de wereld in een vredige, educatieve ervaring. Spelers kunnen kennis maken met allerlei locaties, volkeren en culturen in Engeland en Noorwegen uit de negende eeuw. Alle info is trouwens betrouwbaar, want de modus is ontworpen met input van archeologen en historici.

Toch pakt Viking Age het ietwat anders aan dan de vorige games, want in deze modus speel je niet met Eivor, maar ga je aan de slag met een waaier aan personages, die hun verhaal vertellen aan de hand van verschillende quests.

Een reactie achterlaten