fbpx

Assassin’s Creed trekt naar het Azteekse rijk

Assassins Creed Azteek

Dankzij Assassin’s Creed mochten we al afzakken naar een resem iconische historische locaties. En daar komt binnenkort het Azteekse rijk bij. Volgens gamejournalist en notoire leaker Tom Henderson werkt Ubisoft aan Assassin’s Creed Nebula, een van de volgende grote delen in de reeks.

Momenteel zit de game nog in een conceptfase, dus is een releasedatum nog niet bekend. Wij verwachten de titel trouwens ook pas over enkele jaren, aangezien de uitgever ook nog werkt aan Assassin’s Creed Red dat zich afspeelt in het feodale Japan en Assassin’s Creed Hexe dat gaat heksenjagen.


Opvallend is dat Assassin’s Creed Nebula zich zou afspelen in meerdere regio’s. Zo zou de game afzakken naar het Azteekse rijk, maar ook naar India en de Mediterraanse regio. Misschien wordt de game gelijkaardig aan Assassin’s Creed Chronicles, dat ook naar India, China en Rusland trok?

In elk geval heeft Ubisoft een versnelling hoger geschakeld: de uitgever heeft op dit moment maar liefst 11 verschillende Assassin’s Creed-games in de maak. Een remake van Assassin’s Creed IV: Black Flag zou ook groen licht hebben gekregen.

Een reactie achterlaten