fbpx

Assassin’s Creed Mirage verschijnt mogelijk in augustus

Mirage

Wanneer we eindelijk aan de slag kunnen met Assassin’s Creed Mirage? Mogelijk ligt de game sneller in de rekken dan verwacht. Een vers gerucht pint de release van de game namelijk in augustus. Correct of niet? Daar hebben we voorlopig het gissen naar.

Het nieuws komt van een GameStop medewerker. Hij postte een foto van Assasin’s Creed Mirage in het GameStop systeem op Reddit, met daarbij een release window voor augustus. Klinkt uiteraard vaag, al leunt de leaker daarmee aan bij eerdere geruchten die de launch van de game in augustus plaatsten.


Volgens de geruchtenwebsite Insider Gaming zouden we de eerste gameplay te zien krijgen tijdens Ubisoft Forward op 12 juni. Nog maar een maandje te gaan, dus gokken wij dat Ubisoft geen aankondigingen meer zal doen voor die datum.

Assassin’s Creed Mirage vertelt het origineverhaal van Basim uit Assassin’s Creed Valhalla en speelt zich 20 jaar voor Valhalla af. De game keert terug naar de roots van de serie: stealth, parkour en sluipmoorden staan hier opnieuw centraal.

Zien jullie een nieuwe Assassin’s Creed zitten?

Een reactie achterlaten