fbpx

‘Assassin’s Creed Mirage verschijnt pas in augustus 2023′

Mirage

Het lijkt erop dat we nog een tijdje moeten wachten op Assassin’s Creed Mirage. Hoewel we de game hadden verwacht in het voorjaar van 2023, mikt Ubisoft eerder op een launch in augustus. Althans als we een gerucht van Insider Gaming mogen geloven.

Volgens de website zou Assassin’s Creed Mirage oorspronkelijk veel vroeger verschijnen, maar werd de game ondertussen twee keer intern uitgesteld. Reden voor de uitstellen is volgens Insider Gaming het cross-gen karakter van de titel. De game moet immers ook geoptimaliseerd worden voor last-gen consoles.


Assassin’s Creed Mirage is trouwens niet de enige titel met problemen. Zo schrijft Insider Gaming dat ook de ontwikkeling van Assassin’s Creed Red – de game in feodaal Japan – in het slop zit. Assassin’s Creed Hexe – tijdens de Witch trials in de VS – doet het dan weer wel goed. Die laatste game zou binnenkort immers overgaan van conceptfase naar volledige ontwikkeling.

Het lijkt dus een beetje te rommelen bij Ubisoft. Ook Prince of Persia: The Sands of Time remake is al verschillende keren uitgesteld, evenals Skull & Bones. Om nog maar te zwijgen van Beyond Good & Evil 2. Bestaat die game eigenlijk nog?

In ieder geval hopen wij op een nieuwe trailer van Assassin’s Creed Mirage op The Game Awards. Of de game ook effectief aanwezig zal zijn? Dat wordt afwachten.

Een reactie achterlaten