fbpx

Assassin’s Creed krijgt eigen whiskey

Assassin’s Creed nam ons al mee op talrijke avonturen, maar binnenkort kan je er ook dronken van worden. Nee, niet zozeer van de games, wel van de exclusieve special edition Whiskey ter ere van de vijftiende verjaardag van de reeks.

De Assassin’s Creed 15th Anniversary Straight Bourbon Whiskey is gebrouwen door Antheum Studios en ligt vanaf augustus in de rekken. Opvallend: hetzelfde bedrijf heeft ook plannen om een Black Flag rum en een Valhalla vodka op flessen te trekken. Uiteraard ook om de gelijknamige Assassin’s Creed games te vieren.


Antheum Studios heeft tal van gelicenseerde dranken, die gebaseerd zijn op films, games en meer. Voor de Assassin’s Creed Whiskey werkt het bedrijf samen met de brouwerij Tennessee Legend. Spijtig genoeg verscheept ze niet naar Europa. Je zal dus een reis naar de VS moeten plannen als je een fles in huis wil halen. Die kost je zo’n $69 voor 750 ml.

Laat ons gerust weten hoe de Assassin’s Creed 15th Anniversary Straight Bourbon Whiskey als je de kans krijgt om een shotje achterover te slaan…

Een reactie achterlaten