fbpx

Artwork Call of Duty: Black Ops 6 gelekt, eerste teaser live

call of duty black ops 6 teaser

Er is een teaser website opgedoken voor Call of Duty: Black Ops 6. Via de domeinnaam thetruthlies.com krijg je een CCTV-feed te zien, die een korte teaservideo afspeelt in een ‘found footage’ vorm. Niet lang nadat de website live ging, lekte ook een wazige eerste versie van de key art.

In de video dringen onbekende soldaten een locatie binnen van de federale overheid, die later Mount Rushmore blijkt te zijn. Gehuld in het duister van de nacht, hangen de gemaskerde kerels affiches over de gezichten in rotsformatie. Die affiches tonen opnieuw de slogan The Truth Lies, gevolgd door het wolfsymbool dat hier al te zien was.


black ops 6 teaser

Cool is dat de website enkele interactieve elementen heeft. Zo kan je de tv aan- en uitzetten. Verder kan je ook door de kanalen zappen. In totaal zijn er 6, wat een aanwijzing kan zijn dat er nog 5 video’s volgen. De REC-knop laat je dan weer toe om de teaservideo te downloaden.

Niet lang nadat de website live ging, deelde de bekende leaker billbil-kun een wazig versie van de key art van de game. Helaas met watermerk, dus X-gebruiker TheFrenchHench heeft dat even aangepast. De afbeelding lijkt inderdaad veel weg te hebben van de box art van de eerste Black Ops titels.

Een reactie achterlaten