fbpx

Armored Core 6: Fires of Rubicon krijgt uitgebreide gameplayvideo

Fires of Rubicon

From Software heeft een nieuwe video gelost van Armored Core 6: Fires of Rubicon, die een uitgebreide kijk biedt op de gameplay van de mecha shooter. Via de video preview hieronder maken de ontwikkelaars je wegwijs in zowel het universum als de mechanismen van de game.

Dat de gameplay van Armored Core 6 heel anders aanvoelt dan de Dark Souls titels van dezelfde studio, staat buiten kijf. Al zijn er toch gelijkenissen. Zo moet je oplettend de aanvallen van ontwijken, een opening zoeken en daarna toeslaan.


Natuurlijk loont het om agressief de aanval in zetten, want vijanden onder druk krijgen een stagger status. Val een vijanden tijdens die status aan en je landt altijd een critical hit. Uiteraard zullen je winstkansen ook verhogen als je de gepaste onderdelen koppelt aan jouw speelstijl. Liefst een beweeglijk mech met hit & run tactieken? Dan ga je installeer je best geen loodzware mini-gun op je robot.

De video hieronder legt alles goed uit, dus neem zeker een kijkje. Armored Core 6: Fires of Rubicon verschijnt op 25 augustus voor PS5, Xbox Series en pc.

Een reactie achterlaten