fbpx

Amazon lekt Assassin’s Creed Valhalla releasedatum

AC Valhalla 1

Amazon Italië heeft mogelijkerwijs de releasedatum van Assassin’s Creed Valhalla gelekt. De vooropgestelde datum werd snel weer offline gehaald, maar deze keer zijn er wel bewijzen van.

Het was Redditor AssassinsCrypt die het foutje van Amazon Italië en dus ook meteen een screenshot knipte. De releasedatum in kwestie wordt door Amazon vastgepind op 15 oktober. Of dat realistisch is, zullen we helaas pas weten na een officiële bevestiging. Al moet je wel in het achterhoofd houden dat geen enkele release zeker is door de coronacrisis.


Toch moet gezegd dat oktober wel vaker opduikt als mogelijke releasemaand in tal van geruchten. Zo deed eerder een roddel de ronde dat ook de PlayStation 5 in die maand zou verschijnen. Tal van andere commentaren op het Reddit-bericht vermelden trouwens ook dat ze oktober al zagen verschijnen via andere bronnen. In hoezeer de statements van anonieme forumleden betrouwbaar zijn, is onzeker, maar een oktober-release lijkt in zekere zin wel realistisch. Vooral omdat Ubisoft met Assassin’s Creed zowat altijd mikt op een release eind oktober of midden november.

Valhalla release

Een reactie achterlaten