fbpx

Aloy uit Horizon: Zero Dawn komt naar Fortnite

Aloy

In Fortnite passeerde al een waaier aan gastpersonages de revue. Zo bestormden John Wick, Lara Croft en Kratos al het slagveld en nu is het ook de beurt aan PlayStation heldin Aloy. De vurige amazone uit Horizon: Zero Dawn duikt vanaf 15 april op in de battle royale game.

Aloy maakt deel uit van de Gaming Legends in het Primal Season van de Fortnite. Samen met haar personage-skin, brengt ze ook een aantal nieuwigheden mee. Waaronder diverse items en een Limited Time Mode.


De Aloy bundel gaat op 15 april live via de Fortnite in-game store. Als je die niet wil, kan je elk item natuurlijk apart kopen. Daarbij gaat het om een aantal wapens en voorwerpen voor Aloy, alsook haar iconische Heart Emote uit de Photo Mode van Horizon.

Xbox-spelers zullen trouwens blij zijn te horen dat Aloy geen PlayStation exclusive is. Dat gezegd zijnde, krijgt de amazone wel een exclusieve outfit op PS5. Specifiek gaat het dan om de Ice Hunter Aloy skin, die gebaseerd is op haar Banuk outfit uit Horizon zelf.

Tot slot brengt Aloy nog een Limited Time Mode met zich mee. Dat is een Duo-modus met Aloy en Lara Croft in de hoofdrol. Zo moeten twee spelers overleven als beide dames, maar je wapens worden beperkt tot een boog voor Aloy en dual pistols voor Lara. Terwijl je probeert te overleven, zal je grondstoffen moeten zoeken om je wapens te upgraden.

fortnite aloy

Een reactie achterlaten