fbpx

Alone in the Dark reboot verschijnt op 25 oktober

Alone in the Dark

THQ Nordic heeft onthuld dat de reboot van Alone in the Dark vanaf 25 oktober in de rekken ligt. De uitgever heeft ook een gratis demo voor de game in de stores gedropt. Alone in the Dark: Prologue trapt het verhaal in gang en bereidt je al voor op de intense sfeer van de volledige game.

Cool is trouwens dat de hoofdpersonages van de nieuwe titel, Emily Harwood en Edward Carnby, vertolkt worden door Jodie Comer (Killing Eve, Free Guy) en David Harbour (Stranger Things). Afhankelijk van welk personage je kiest, krijg je een volledig ander perspectief.


In de game wordt Jeremy Hartwood opgejaagd door een figuur bekend als The Dark Man. Hartwoord laat zich daarom interneren in Derceto Hospital in de hoop hulp te krijgen. De man schrijft daarna een brief aan zijn nichtje Emily Heartwood, maar de jongedame is zo van streek door het document, dat ze Detective Edward Carnby inhuurt om uit te zoeken wat er aan de gang is in Derceto Hospital.

Goed om weten: Alone in the Dark lijkt een intense psychologische spanning te creëren, in plaats van jumpscares te gebruiken. Bekijk zeker de onderstaande video om een eerste indruk te krijgen van de game. Vanaf 25 oktober in de rekken dus…

Een reactie achterlaten