fbpx

Alle multiplayer DLC van Uncharted 4 is gratis

Sony en Naughty Dog hebben bekendgemaakt dat je alle extra multiplayer maps en modes na de release van Uncharted 4: A Thief’s End gratis kan downloaden. Daarnaast kan je ook alle DLC-items vrijspelen met in-game centen.

Lead game designer Robert Cogburn vat het samen als volgt:


“Dit wil zeggen dat de community van Uncharted 4 niet verdeeld wordt door verschillende types DLC. Trouwe spelers kunnen extra DLC-items, zoals wapens en skins, ook unlocken met in-game geld.”

Om dit te kunnen realiseren voegt Naughty Dog na de release van game verscheidene nieuwe items toe zoals wapens, boosters, mysticals en meer. De items kan je vrijspelen door relics te verdienen en die je krijgt door simpelweg online potjes te knallen en daily challenges te voltooien.

Met de relics kunnen spelers een schatkist kopen met daarin een verrassingsitem. Alle schatkisten vallen onder twee categorieën: esthetische voorwerpen of nieuwe uitrusting. Wie een kist koopt, hoeft echter niet te vrezen dat-ie zijn relics verspilt, want je krijgt nooit items die je al bezit.

Wat de multiplayer modes betreft, zal je op de launchdag aan de slag kunnen met Team Deathmatch, Command, Plunder en Trials. In Command vecht je voor je territorium, terwijl je in Plunder op zoek gaat naar schatten die je terug naar je basis moet brengen. Tot slot moeten spelers het in Trails opnemen tegen NPC’s, waarbij ze een high score moeten halen met specifieke multiplayer mechanics.

Natuurlijk wordt die multiplayer op termijn nog uitgebreid. Op de onderstaande chart kan je zien welke plannen Naughty Dog heeft voor de toekomstige dlc van Uncharted 4. Zeker de moeite, want de game krijgt nieuwe content tot in het voorjaar van 2017.

roadmap

REACTIES (1)

  1. StraightOuttaBelgium

    Zo hoort het te zijn ! Knap van Naughty Dog dat ze niet alles gaan uitmelken en de spelers niet voor alles extra laten betalen.
    Zo te horen krijgen we nog eens een volwaardig spel zonder achteraf nog eens gedwongen 50 euro te moeten neertellen om toch iets of wat content te hebben.

Een reactie achterlaten