fbpx

Co-op shooter Aliens: Fireteam aangekondigd

Ontwikkelaar Cold Iron Studios heeft in samenwerking met 20th Century Games het gloednieuwe Aliens: Fireteam aangekondigd. In deze survival co-op shooter probeer je met 3-koppig team te overleven in een xenomorph-geïnfesteerd omgeving.

De game speelt zich 23 jaar na de originele Alien-trilogie af en plaatst je in de schoenen van een Colonial Marine aan boord van de USS Endeavor. Jouw taak? Een noodoproep beantwoorden van de Outer Colonies. En vanzelfsprekend gaat de missie snel de mist in…


Aliens: Fireteams bevat een 4-tal campagnes met elk een unieke locatie. Zo moet je zien te overleven in vergeten ruïns, verlaten kolonies en buitenaardse landschappen, terwijl hordes vijanden je van kant willen maken. Cool detail: er zijn maar liefst 20 verschillende types vijanden, gaande van facehuggers tot Weyland-Yutani androids. Een goede coördinatie met je team is dus van levensbelang.

Gelukkig krijg je heel wat middelen om de overmacht te lijf te gaan. Zo zijn er vijf spelersklassen om uit te kiezen. Daarnaast is er een waaier aan wapens die je kan aanpassen en krijg je nog verschillende extra accessoires om de overhand te halen.

De game ligt deze zomer in de rekken voor PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One en pc.

Een reactie achterlaten