fbpx

Alan Wake 2 verschijnt op 17 oktober 2023

Alan Wake

Remedy Entertainment heeft tijdens de PlayStation Showcase de releasedatum onthuld van Alan Wake 2. De game ligt vanaf 17 oktober in de rekken en brengt je naar naar het stadje Bright Falls, waar zich opnieuw een aantal bizarre taferelen voordoen.

Wanneer Bright Falls opgeschrikt wordt door een reeks ritualistische moorden, gaat FBI agente Saga Anderson op onderzoek uit. De vrouw probeert het mysterie op te lossen, maar komt al snel in een ijzingwekkende nachtmerrie terecht.


Op dat zelfde moment zit schrijver Alan Wake opgesloten in een duistere dimensie. Om vat te krijgen op deze vreemde wereld, probeert hij een verhaal te schrijven om zo de wereld te vormen en te ontsnappen.

In dit langverwachte vervolg van de survival-horror franchise krijg je de controle over twee personages in verschillende dimensies. Beide personages krijgen te maken met hun eigen verschrikkingen, al krijg je als speler het verhaal dus via twee perspectieven te zien. Of dat voldoende is om beide personages naar de verlossing te leiden?

Een reactie achterlaten