fbpx

Age of Wonders 4 aangekondigd voor PS5, Xbox Series en pc

Uitgever Paradox Interactive en de Nederlandse ontwikkelaar Triumph Studios hebben de real-time strategy game Age of Wonders 4 aangekondigd voor current-gen consoles en pc. De titel verschijnt op 2 mei.

In de game mag je een magisch rijk opbouwen zoals jij dat wil, fantasierijke werelden verkennen en epische battles uitvechten via de turn-based tactische gevechten. Een mix van Divinity en Age of Empires dus, waarbij jij de teugels krijgt van een eigen rijk.


Dankzij de vernieuwde storytelling mechanismen en de enorm aanpasbare rijken, kan je jouw verhaal volledig naar je hand zetten. En telkens een compleet nieuw avontuur tegemoet gaan.

Toch is er ook een overkoepelend gevaar, want krachtige tovenaarskoningen hebben de macht in verschillende rijken gegrepen en regeren nu als oppermachtige goden. Aan jou om de magische boeken te gebruiken en je volk sterker te maken, zodat ze samen met jou ten strijde trekken tegen de machtsbeluste tovenaars. Hoe je dat doet, is natuurlijk volledig jouw keuze.

Vanaf 2 mei in de rekken dus!

Een reactie achterlaten