fbpx

Aftermath DLC voor Homefront: The Revolution nu uit

Het is al een tijdje geleden sinds we de revolutie begonnen in Homefront: The Revolution, maar nu is Aftermath verschenen, de tweede uitbreiding voor de game. Eigenaars van de expansion pass kunnen de DLC zonder extra kosten downloaden, maar natuurlijk kan je hem ook apart kopen.

De uitbreiding plaatst je opnieuw in de schoenen van Ethan Brady, een paar dagen na de bevrijding van Philadelphia. Jouw missie: Benjamin Walker omleggen. De man maakte deel uit van de opstandelingen, maar werd gekidnapt door de KPA. Tijdens zijn gevangenschap werd-ie zo hard gebrainwasht, dat hij nu samenwerkt met de Koreanen. Toch wil Brady zijn oude maat Walker nog niet als een hopeloos geval bestempelen en dus besluit-ie om een reddingsoperatie op poten te zetten voor zijn oud-collega.


Eerder deze week verscheen al een patch die een extra missie toevoegt aan de co-op mode van Homefront: The Revolution. Tijdens de opdracht word je belaagd door de gevechtsvliegtuigen van KPA. Gelukkig heeft de militie een paar AA-guns, waarmee je de fighters moet neerhalen.

Reden genoeg om de game dit weekend nog eens in de PS4 te schuiven dus. Voor je moeite krijg je er dan ook gratis dubbele XP bij. Wel enkel dit weekend, dus hang gerust nog even de revolutionair uit!

 

Een reactie achterlaten