fbpx

Dead Island: Riptide tijdelijk gratis op Steam

Dead Island 2

Uitgever Deep Silver heeft bekendgemaakt dat Dead Island 2 op 22 april 2024 naar Steam komt. Daarmee verschijnt de game een jaar later op het platform dan op consoles en de Epic Games Store. Om de release te vieren geeft Deep Silver het vorige deel, Dead Island: Riptide – Definitive Edition gratis weg.

De definitieve editie van Dead Island: Riptide is trouwens nog gratis tot 15 februari, dus wees er snel bij als je de game nog wil downloaden. Ook Dead Island: Definitive Edtion is nu een koopje, want de titel gaat over de digitale toonbank met 85% korting.


Dead Island 2 werd oorspronkelijk aangekondigd in 2014, maar het project kwam in woelige wateren terecht. In 2019 werd de ontwikkeling overgenomen door Dambuster Studios en uiteindelijk verscheen de game in vorig jaar in april.

De langverwachte zombieslasher verkocht in de eerste maand 2 miljoen exemplaren. En nu de game naar Steam komt, krijgen die sales nog een extra boost.

Momenteel werkt Dambuster Studios nog aan SOLA Festival, de tweede expansie voor de game. De release van de uitbreiding is gepland voor het tweede kwartaal van 2024. Haus, de eerste expansie, verscheen al in november.

Een reactie achterlaten