fbpx

Activision onthult alle nieuwigheden van Call of Duty: Warzone 2.0

warzone 2.0 gulag

Uitgever Activision heeft een uitgebreid overzicht gedropt van alle nieuwigheden voor Warzone 2.0 wanneer die live gaat op 16 november. Een flinke boterham, want de free-to-play battle royale krijgt een overload aan toevoegingen.

Eerst en vooral introduceert Warzone 2.0 een nieuwe map. Al Mazrah is een uitgebreide combatregio met maar liefst 18 conflictzones. De map brengt nieuwe voertuigen met zich mee, proximity chat, gevechten in water, een third-person playlist en veel meer.


Bijt je in het stof, dan kom je terecht in de vernieuwde gulag. In de gevangenis mag je het in teams van 2 tegen elkaar opnemen om terug te keren naar Al Mazrah. Duurt de 2vs2 confrontratie te lang? Dan wordt de Jailer gedropt, een AI-personage dat gekilled kan worden. Uit je doppen kijken is dus de boodschap.

De coolste nieuwigheid is echter de langverwacht DMZ-modus. Daarin ondernemen squads van spelers uitdagende verhaalmissies. Gaandeweg kan je extra side quests oppikken, maar pas op dat vijandige teams of de A.I.-gestuurde soldaten je niet van kant maken.

Hadden we trouwens al vermeld dat de oude Warzone map niet verdwijnt? Nope, na de launch van Warzone 2.0 komt de battle royale game terug als Warzone Caldera. Voor wie liever in een historische setting rondhangt.

Ook Modern Warfare 2 krijgt op 16 november een stevige update. Zo maken de klassieke maps Shipment en Shoot House een comeback. Daarnaast opent de CDL Moshpit de deuren, een trainingsmodus die je kan spelen op elke officiële map van de game.

Tot slot krijgt de shooter een verse Special Ops missie en Raid modus in multiplayer.

O ja, de gekende Battle Pass gaat ook op de schop: voortaan kan je zelf kiezen welke items je eerst unlockt. Vergeet ook trouwens ook het WK-event niet, want dat brengt voetballersterren zoals Lionel Messi, Neymar Jr. en Paul Pogba naar de slagvelden.

Een reactie achterlaten