fbpx

Activision: “Nieuwe Call of Duty verschijnt eind 2021”

call of duty 2021

Het is ondertussen een vaste waarde geworden: de jaarlijkse release van een verse Call of Duty. En ook al gooit de coronacrisis roet in het eten van vele ontwikkelaars, toch mogen we dit najaar opnieuw knallen. Uitgever Activision heeft bevestigd dat we ook dit najaar een nieuwe Call of Duty mogen verwachten.

De uitgever maakte het nieuws bekend tijdens de presentatie van de kwartaalcijfers. Zo stelde Dennis Durkin, Chief Financial Officer van Activision, dat ‘de Call of Duty community nog nooit zo groot was als bij de start van 2021’. Vooral dankzij Call of Duty: Warzone die zijn playerbase steeds groter ziet worden.


Over de nieuwe Call of Duty zei Durkin alvast het volgende:

“Activision heeft een krachtige, premium release gepland voor het vierde kwartaal van het jaar.”

Welke periode die nieuwe telg zal behandelen? Geen idee, maar gezien 2020 het moest doen met een Black Ops in de Koude Oorlog, krijgen we misschien opnieuw moderne oorlogsvoering via een verderzetting van de Modern Warfare reboot. Of misschien wel een cool vervolg op WWII?

Ondanks de vele uitstellen, mogen shooterfans uitkijken naar het najaar. Ook EA kondigde immers aan dat de next-gen Battlefield er dit najaar eindelijk aankomt.

Een reactie achterlaten