fbpx

Actiegame Lollipop Chainsaw maakt comeback

Lollipop Chainsaw

De actiegame Lollipop Chainsaw maakt binnenkort zijn comeback. Dat meldt de voormalig producent van de excentrieke zombieslasher. Of de game een sequel krijgt of simpelweg opgepoetst wordt via een remaster, is niet duidelijk.

Het nieuws werd gedeeld door Yoshimi Yasuda, de voormalig CEO van uitgever Kadokawa Games. Het bedrijf publiceerde zowel Lollipop Chainsaw als Killer is Dead in Japan. En Yasuda was uitvoerend producent voor beide titels.


Afgelopen maand liet Yasuda de uitgever achter zich om een eigen bedrijf op te richten: Dragami Games. Het lijkt erop dat Lollipop Chainsaw een van de eerste titels voor de nieuwe uitgever wordt. De man zwierde dit bericht op Twitter:

Krijgen we een sequel van Lollipop Chainsaw? Een remaster? Of remake? Helaas is dat allemaal niet duidelijk. De oorspronkelijke game dateert al van 2012, dus zou het cool zijn om de 10de verjaardag van de reeks te vieren met een nieuwe game.

In de game ga je aan de slag met Juliet Starling, een cheerleader die haar school moet redden van een plotse zombie-apocalyps. Samen met haar vriendje (een sprekend hoofd) moet ze alle hersenvreters op het schooldomein aan stukken te zagen. Denk Dead Rising, maar een stuk geschifter.

Binnenkort ongetwijfeld meer nieuws hierover.

Een reactie achterlaten