fbpx

Actiegame Babylon’s Fall is plots een live-service game

Square Enix heeft tijdens zijn E3-presentatie een nieuwe trailer gelost van Babylon’s Fall, de nieuwe actietitel van Platinum Games. Daaruit blijkt dat de titel een reboot meegekregen heeft: het visuele design is veranderd en de game volgt nu ook het live-service model, net als Destiny en Marvel’s Avengers.

Of de nieuwe artstyle een goede keuze is? Dat valt nog te zien. Al zijn heel wat fans er niet over te spreken. De video kreeg op YouTube meteen een tsunami aan dislikes. Ook de vernietigende commentaren zijn voor ontwikkelaar Platinum Games ongetwijfeld een tegenvaller.


Valt ook op: Babylon’s Fall is van een singleplayer ervaring getransformeerd in een co-op live service game. En hoewel Square Enix belooft dat er veel post-launch content komt en die gratis wordt, voelt de community nu al nattigheid. Want na Marvel’s Avengers weet iedereen dat live service niet garant staat voor succes.

Babylon’s Fall komt naar PlayStation-consoles en pc. Naar onze bescheiden mening zag de onthullingstrailer uit 2019 er best goed uit. Hieronder vind je de video ter vergelijking. Wat denk jij ervan?

Een reactie achterlaten