fbpx

Actie-RPG Soulstice geeft een twist aan Dark Souls

Een nieuwe dag, een nieuwe actie-RPG die in het spoor van Dark Souls wil treden. Ontwikkelaar Reply Game Studios heeft een nieuwe video gedropt van Soulstice. In de actie-RPG krijg je de controle over twee zussen die synchroon vechten. Check zeker de video hierboven.

In Soulstice wordt het heilige koninkrijk van Keidas overrompeld door Wraiths uit de onderwereld. De enige personen die redding kunnen brengen, zijn de Chimera’s. Dat zijn krijgers die twee zielen huizen in hun lichaam.


Als speler krijg jij de controle over Briar en Lute, twee zusjes die wedergeboren zijn als Chimera. Door de transformatie kreeg Briar enorme kracht. Lute werd helaas opgeofferd om haar te binden aan het lichaam van haar zus.

Lute zelf bestaat daardoor alleen nog een geestenvorm, met krachtige magische krachten. Als de zusjes moet je dus hack’n slash aanvallen uitvoeren met Briar, terwijl je haar met magische aanvallen ondersteunt dankzij de vaardigheden van Lute.

Dat ziet er best cool in gameplay, die je hierboven kan bekijken. Meer weten? Dan kan je ook nog even de in-depth breakdown van de game hieronder checken.

Een reactie achterlaten