fbpx

A Quiet Place: The Road Ahead is gebaseerd op de hit horrorfilm

A quiet place the road ahead game.jpg

Ooit al gehoord van A Quiet Place: The Road Ahead? De game is gebaseerd op de horrorfilm uit 2018 waarin moordlustige aliens met uitstekend gehoor op aarde zijn geland.   De game is in de maak bij Stormind Games onder Saber Interactive. De nieuwe verhaaltrailer ziet er best goed uit.

Toegegeven, meestal zijn gameversies van horrorfilms niet de moeite, maar de gameplay van A Quiet Place: A Road Ahead doet sterk denken aan Alien Isolation. Geruisloos door omgevingen sluipen is een must in deze game.


De game begint op de dag van de invasie. Aliens met een ongelooflijk sterk gehoor crashen op aarde, dus moet je muisstil zijn om te overleven. Daarna skipt de trailer naar dag 105 en al snel blijkt dat de speler de controle krijgt over Alex, een studente met astma die samen met haar vriendje probeert te overleven.

Aan jou om op zoek te gaan naar overlevingsmiddelen en om de moordlustige aliens te vermijden. Een concrete releasedatum is er helaas niet, maar de game verschijnt nog dit jaar voor PS5, Xbox Series en pc.

Een reactie achterlaten