fbpx

2K Games werkt aan onaangekondigde remake

Naast een heleboel nieuwe projecten, heeft uitgever 2K Games een onaangekondigde remake in de maak. Dat blijkt uit een LinkedIn-profiel (via MP1st) van een motion capture animator die al meer dan twee jaar werkt bij de uitgever.

De ontwikkelaar vermeldt naast enkele bekende titels – 2K25 WWE, NBA 2K25, de nieuwe Mafia game en de nieuwe BioShock – ook twee onaangekondigde games. Eentje daarvan is een sportgame, het andere is een onaangekondigde remake.


Gezien het uitgebreide portfolio van 2K Games, kan de onaangekondigde remake eender welke titel zijn. Opvallend genoeg zijn BioShock fans bijzonder enthousiast over de vondst. Ondanks de remaster van de volledige trilogie bijna 10 jaar geleden, hopen veel fans op een remake van de eerste game. Niet verrassend, aangezien BioShock een zeer geliefde en geprezen game was.

Natuurlijk zijn er ook nog andere opties. Een remake van Spec Ops: The Line? Een cultklassieker die de horror van oorlog in de kijker zet. Of een remake van een Sid Meier titel? Misschien een moderne versie van The Darkness?

Voorlopig blijft het gissen. Welke game van 2K Games zou jij graag in een modern jasje zien?

Een reactie achterlaten