fbpx

2K Games maakt zich op voor Mafia aankondiging

Mafia

Ontwikkelaar Hangar 13 en uitgever 2K Games treffen voorbereidingen om een nieuw Mafia project aan te kondigen. Althans als we enkele geruchten op X mogen geloven. De laatste game in de reeks was Mafia: Definitive Edition en dateert van 2020.

Het nieuwe bericht komt van leaker Kurakasis. De kerel bewees zich eerder als betrouwbare bron, want dit jaar alleen onthulde hij het bestaan van titels als Marvel 1943: Rise of Hydra, Marvels Rivals, Metro Awakening en Indiana Jones and the Great Circle, nog voor hun aankondiging.


Kurakasis schrijft op Twitter dat 2K Games zich klaarmaakt voor een aankondiging van een Mafia-game. Al zegt hij er meteen ook bij dat-ie niet weet of het gaat om Mafia 4, een next-gen update voor de Mafia Trilogy of iets anders.

Wij gokken op Mafia 4, want ontwikkelaar Hangar 13 liet in augustus 2022 al vallen dat er een nieuwe Mafia game in de maak was. General Manager Roman Hladík vertelde toen dat de studio trots is om aan de geliefde franchise te blijven werken, ook al is de volgende game nog veraf.

In 2022 kwam trouwens ook al aan het licht dat de studio aan een prequel voor de trilogie zou werken. Al werd dat nooit officieel bevestigd.

Kijk jij uit naar een nieuwe Mafia game?

Een reactie achterlaten