fbpx

Zweedse retailer lekt Metroid Prime Trilogy voor Nintendo Switch

De Zweedse retailer Inet heeft in zijn webshop een productpagina online gezwierd voor Metroid Prime Trilogy. Sterker nog, de webshop schat dat de game al verschijnt in februari. Nog een aankondiging voor voor The Game Awards?

De timing is in ieder geval interessant. Vorig jaar toonde Nintendo tijdens The Game Awards immers een teaser van Bayonetta 3, om daarna een Nintendo Switch collectie aan te kondigen van Bayonetta 1 & 2. Misschien krijgen we dit jaar dus een eerste gameplaytrailer van Metroid Prime 4, gevolgd door de onthulling van de trilogie voor de Switch. Geen idee of de game extra upgrades meekrijgt, want de Metroid Prime Trilogy is natuurlijk al verschenen voor Wii.


Als de info blijkt te kloppen, dan heeft The Game Awards al een paar vette aankondigingen in de pijplijn zitten. Je mag je sowieso voorbereiden op een nieuwe trailer van Death Stranding. En dan is er nog Alien: Blackout. En Ancestors: The Humankind Odyssey. Je weet wel, die game van Patrice Désilets, bedenker van Assassin’s Creed. En natuurlijk die 10 andere geteasede games. De show lijkt dit jaar dus sterker dan ooit.

Metroid Prime Trilogy

Een reactie achterlaten