fbpx

Zombies duiken op in Red Dead Online

Onlangs ging de Frontier Pursuits update live in Red Dead Online, waardoor spelers het Wilde Westen kunnen verkennen als premiejager, verzamelaar of handelaar. De eerste patch na de update bracht voor de premiejagers meteen ook een legendarische premie met zich mee. Al spotten verscheidene spelers ook andere taferelen.

Zo laten verschillende gunslingers via Reddit weten dat er nu plots zombies rond strompelen. Vooral in de buurt van het stadje Armadillo, dat in het online luik getroffen werd door Cholera. Een bijwerking van de ziekte of een bug lijkt het alvast niet, want sommige van de stakkers hebben fluorescerende gele ogen.


Het begon allemaal toen deze afbeelding gedeeld werd op het forum. Om een unieke vondst ging het niet, want twee dagen later rapporteerde een andere speler dat lijken hun mond bewegen en knipperen met de ogen als je erop schiet. Al snel volgden nog meer meldingen. Zo is er lijkbleke kerel ten zuiden van Armadillo. Maar ook een oude dame in het moeras. En nog eentje in Armadillo. Ook wij zijn al op pad gegaan. En ook wij zijn op een paar lijken met gele ogen gebotst.

Of deze lijken met gele ogen effectief zombies zijn, is niet duidelijk. Sommige spelers denken dat het gaat om een tease voor een Halloween Event. Enthousiastelingen geloven dan weer dan Rockstar alvast Undead Nightmare 2 aan het teasen is. En hoewel we die kans als zeer klein beschouwen, zou dat wel episch zijn.

Een reactie achterlaten