fbpx

Zombiemodus voor Call of Duty: Black Ops 4 bevestigd

Call of Duty Black Ops 4 Logo en onthulling

Ondanks dat we nog een paar dagen moeten wachten op de officiële onthulling van Call of Duty:  Black Ops 4, onthult het Twitterkanaal van E3 de terugkomst van de populaire zombiemodus. Als teaser plaatste de organisatie een smaakmakend bericht dat per ongeluk iets te veel verklapt.

Tijdens de beurs houdt ontwikkelaar Treyarch een livestream met daarin meer details over hun game. Nu blijkt uit de tweet dat het specifiek over de zombie-ervaring zal gaan in Black Ops 4. Concreet staat het volgende te lezen in het bericht:


Een slippertje van E3, maar gelukkig zijn ze niet de eerste die details over Black Ops 4 lossen. De voorbije weken werd al gesuggereerd dat het klassieke soloverhaal geschrapt is uit tijdgebrek en plaats moet ruimen voor een Battle Royale-modus. Andere bronnen halen aan dat de reeds ontwikkelde onderdelen van de campagne verwerkt worden in een co-op verhaal met zombies.

Donderdag 17 mei vindt de volledige onthulling plaats. De shooter zelf staat gepland voor 12 oktober en verschijnt op PS4, Xbox One en pc.

Een reactie achterlaten