fbpx

Zombiegame State of Decay 3 krijgt beklijvende trailer

state of decay 3.png

Tijdens de Xbox Showcase heeft ontwikkelaar Undead Labs een verse trailer gelost voor zombiegame State of Decay 3. De video focust niet zozeer op het doden van de hersenvreters, maar wel op de identiteit van de overlevenden. En hoe herinner je gesneuvelde vrienden in een wereld die compleet om zeep is?

In de franchise krijg je de controle over een groep overlevenden en moet je stapsgewijs een open wereld verkennen op zoek naar overlevingsmiddelen. En dat terwijl je de dreiging van wandelende lijken moet vermijden.


De nieuwe video hieronder doet vermoeden dat verschillende personages een narratieve achtergrond krijgen. Wat de ervaring natuurlijk veel persoonlijker maakt.

Hoe dat zich vertaalt naar de gameplay? Dat valt nog te zien. Maar verwacht opnieuw een aantal grote maps, die je moet uitkammen op zoek naar resources. Daarmee kan je dan allerlei tools creëren om te overleven om meer en meer overlevenden aan te trekken.

Het enige wat we nog missen voor de game, is een releasedatum. Die krijgen we voorlopig niet, al hopen wij dat Xbox Game Studios die snel onthuld.

Een reactie achterlaten