fbpx

Zo ziet Hogwarts Legacy eruit op Nintendo Switch

HL4

Ze hebben er lang op moeten wachten, maar binnenkort kunnen ook Nintendo Switch spelers de ultieme Harry Potter fantasie beleven in Hogwarts Legacy. Uitgever Warner Bros. Games heeft alvast enkele screenshots gelost van de game, die er verrassend goed uitzien.

De Switch-versie werd al verscheidene keren uitgesteld, maar ligt op 14 november eindelijk in de rekken. Warner Bros. Games heeft trouwens hoger verwachtingen van de game. Niet alleen omdat de console zeer populair is, maar ook omdat de aard van het platform, gecombineerd met de populariteit van The Wizarding World, de franchise nog een sterke boost kan geven.


Hogwarts Legacy was ongetwijfeld de bestverkopende game tijdens het voorjaar van 2023. In de eerste twee weken ging de titel maar liefst 12 miljoen keer over de toonbank. Wat zorgde voor een omzet van 850 miljoen dollar.

Of de game op Nintendo Switch ook records zal breken? Dat valt nog af te wachten. Al zien de eerste screenshots er voor een Switch game best goed uit. Uiteraard ligt de resolutie wat lager. Ook texturen zijn een pak minder scherp, maar zeker nog aanvaardbaar.

HL6

HL5

HL4

HL3

HL2

HL1

Een reactie achterlaten