fbpx

Zo word je Viking in Red Dead Redemption 2

Geen zin meer om de revolverheld uit te hangen in Red Dead Redemption 2? Waarom ga je dan niet door het leven als Viking? De game laat het zelfs toe, want je kan er een Noorse strijdbijl en Vikinghelm opgraven. Waar? Dat zullen we je even uitleggen. Let wel: dit artikel bevat spoilers.

De bijl en helm zijn allebei te vinden in de Old Tomb, een grafkelder gesitueerd ten noordoosten van New Hannover. Net ten Zuiden van de ‘R’ van Roanoke Valley op de map.


Viking

Wanneer je de tombe binnengaat, zie je een skelet op een altaar liggen met een strijdbijl in zijn hoofd. Inspecteer het wapen om het op te rapen. Wanneer je dieper de tombe ingaat, vindt je een ingang naast het altaar. In de gang zie een paar schedel liggen op een plank, met daarnaast een Vikinghelm. Druk driehoekje of Y om hem op te rapen.

Voila, nu kan je als een woeste viking de burger van het moderne Amerika terroriseren. Of gewoon een paar hersenen inslaan met je nieuwe strijdbijl. Past perfect bij de Outlaw-persoonlijkheid van Arthur Morgan. Toch?

Een reactie achterlaten