fbpx

Zo werkt de item transfer van Modern Warfare 2 naar 3

MW3 1

Activision heeft onthuld hoe spelers al hun verzamelde loot van Call of Duty: Modern Warfare 2 kunnen overzetten naar Call of Duty: Modern Warfare 3. De uitgever deed dat via een uitgebreide blog post. Het goede nieuws? Bijna alles kan overgezet worden.

Zo onthult de blogpost dat bijna alle verzamelde goodies die momenteel beschikbaar zijn in Modern Warfare 2 en Warzone, toegankelijk zullen zijn voor spelers in Modern Warfare 3. Dat gaat van cosmetische items en Operators tot bundels, beloningen en andere unlockables.


Uiteraard zijn er uitzonderingen, al gaat het daarbij vooral om ontgrendelde goodies die gelinkt zijn aan gameplay features die in Modern Warfare 3 (nog) niet bestaan. De nieuwe game heeft bijvoorbeeld geen Tactical Amphibious Vehicle. Ook niet alle specifieke Tactical & Lethal Equipment zijn beschikbaar in de derde game. Skins die je voor dergelijke items vrijgespeeld hebt in Modern Warfare 2, zullen bijgevolg ook niet beschikbaar zijn in Modern Warfare 3.

Ook worden de zogenaamde Wartracks (muziek) niet overgezet naar de derde game. En vanzelfsprekend is er ook geen terugwerkende kracht tussen beide games. Wat je ontgrendelt in Modern Warfare 3, zal niet automatisch beschikbaar zijn in Modern Warfare 2, mocht je die game achteraf nog willen spelen.

Wel zullen al je vrijgespeelde Operators en Operator Skins beschikbaar zijn in Modern Warfare 3, inclusief alle Skins die slechts tijdelijk beschikbaar waren of niet meer te koop zijn. Uiteraard zullen nieuwe spelers die tijdelijke skins nooit meer kunnen vrijspelen.

Verder worden alle wapens en blueprints overgezet, samen met attachments en camos. Een handvol van die attachments zal trouwens ook werken op nieuwe wapens in Modern Warfare 3.

Tot slot zullen Weapon Charms, Weapon Stickers, Emblems, Loading Screens, Calling Cards en Vehicle Skins beschikbaar zijn in Modern Warfare. Al geldt voor die laatste natuurlijk dat het voertuig ook in Modern Warfare 3 aanwezig moet zijn.

De volledige onthulling van Modern Warfare 3 volgt op 17 augustus. Kijk jij ernaar uit?

Een reactie achterlaten