fbpx

Zelfs Mads Mikkelsen heeft geen idee waar Death Stranding over gaat

Hideo Kojima is helemaal bevrijd van de Metal Gear Solid-reeks en experimenteert er met zijn nieuwe game Death Stranding duchtig op los. Zelfs na twee trailers van ettelijke minuten lang hebben we nog steeds geen idee waar de game over gaat. Maar we staan niet alleen. Zelfs acteur Mads Mikkelsen – die de bad guy in Death Stranding vertolkt – heeft geen flauw benul waar de game over gaat.

Mikkelsen:


Het is extreem diepgaand. Je kent Kojima; hij is briljant. De dingen die hij me vertelde over het verhaal… Ik begreep er maar delen van. Ik ga het eindresultaat moeten zien vooraleer ik het versta. Met Death Stranding creëert hij iets ongezien.

Toen ik zijn trailer met Norman Reedus zag, vond ik het onvoorstelbaar wat hij had gedaan vanuit het standpunt van een acteur. De emoties, het gevoel, de sensualiteit… Zelfs zonder een gamer te zijn, vond ik het indrukwekkend.

Verder vertelt Mikkelsen ook nog dat Kojima ‘op een bepaalde manier films maakt met zijn games’. Bovendien was zijn zoon onder de indruk wanneer die hoorde dat hij meewerkte aan Death Stranding.

Ondertussen zijn we nog niks wijzer over Kojimas bizarre project. Het is in elk geval een third-person actiegame met online elementen. Hoe dat in de praktijk uitpakt… De tijd zal het ons vertellen.

Een reactie achterlaten