fbpx

Gebande Fortnite YouTuber verlaat peperdure Hollywood mansion

YouTube-ster FaZe Jarvis heeft aan zijn fans laten weten dat hij zijn Fortnite mansion in Los Angeles verlaat om meer tijd te spenderen met familie en vrienden thuis in Groot-Brittannië. De YouTube-ster met zo’n 2 miljoen abonees werd niet zo lang geleden geband van Fortnite omdat hij openlijk vals speelde tijdens een streamingsessie. Zijn villa in Hollywood kost zo’n 13,5 miljoen dollar.

Toen de waarheid aan het licht kwam dat de Brit FaZe Jarvis (echte naam: Jarvis Khattri) gebruikmaakte van een aimbot en dit in een video ook demonstreerde aan zijn fans, bande ontwikkelaar Epic Games hem meteen. Jarvis meldt nu dat hij een pauze neemt om zich te bezinnen over wat ‘het belangrijkste is in zijn leven’.


In een nieuwe video zegt hij dat de beschuldigingen van valsspelen een leerproces waren. En dat hij daarom terugkeert naar waar het allemaal begon, zijn thuis in het Engelse Surrey. Al zal hij de luxe van zijn Hollywood mansion wel missen. Naar verluidt heeft zijn villa zo’n 10 slaapkamers, een zwembad, ingebouwde bioscoop, stripperpaal en een prachtig uitzicht op de Hollywood Hills.

Ook moet hij zijn inkomsten van esports laten vallen. Samen met zijn broer FaZe Kay speelde Jarvis voor The FaZe Clan, die het afgelopen jaar alleen zo’n 7 miljoen euro binnenhaalde, van zowel sponsors als prijsgeld.

De video die zijn permaban opleverde kan je hier bekijken.

Een reactie achterlaten