fbpx

Xbox: “Volgende console wordt enorme technologische sprong vooruit”

Xbox

Eén ding werd duidelijk via Xbox-podcast: Microsoft stopt niet met het maken van consoles. Zo vermeldde Xbox president Sarah Bond dat de volgende generatie Xbox-consoles de grootste technologische stap in console hardware ooit zou bieden.

Wie het nieuws een beetje gevolgd heeft de afgelopen weken, weet dat er heel wat ongerustheid was van fans dat Xbox geen consoles meer zou maken. Mede door de geruchten dat verschillende Xbox-exclusives op Nintendo en PlayStation zouden verschijnen. Die bezorgdheid probeerde Bond nu weg te nemen.


Zo onthulde ze dat er interessante hardware op weg is, die Xbox dit najaar onthullen. Daarnaast liet Bond vallen dat er ook gebrainstormd wordt over de volgende generatie consoles. Met die nieuwe hardware wil Xbox de grootste sprong in technologie ooit brengen.

Bond legde verder nog dat hardware een belangrijk element blijft in het Xbox ontwikkelingsproces, omdat Xbox Game Studios de specs mee kunnen bepalen, zodat ze hun nieuwe games daarrond kunnen ontwikkelen.

Allemaal goed en wel, al hopen we dat Xbox de games zelf dan ook niet vergeet.

Een reactie achterlaten