fbpx

Xbox One S wordt in Japan verkocht als Blu-ray speler

Dat Microsoft moeilijk voet aan wal krijgt in Japan wisten we al langer, maar de populariteit van Xbox heeft er toch een nieuw dieptepunt bereikt. De Xbox One S wordt in het land van de rijzende zon namelijk verkocht als Ultra HD Blu-ray speler. En dat de console ook videogames kan afspelen? Dat is bijzaak.

De retailer die de Xbox One S verkoopt als simpele Blu-ray speler, is trouwens niet van de kleinste. Het gaat om The Bic Camera in het Yurakucho-district, een van de grootste elektronicazaken in Tokyo. De pics hieronder, genomen door YouTuber GaijinHunter, tonen wel degelijk dat het niet meezit voor  Microsofts console.


Op het productplaatje is het volgende te lezen: “Supergoedkoop! Aanrader! Xbox One S Ultra HD Blu-ray speler!” En daaronder: “De Xbox One S kan ook videogames afspelen.” Als secundaire functie dus.

Geen idee of het de verkoop zal stimuleren, maar als we de laatste wekelijkse verkoopscijfers uit Japan mogen geloven, is Xbox eraan voor de moeite. De console ging er maar 63 keer over de toonbank. Misschien brengt de Xbox One X soelaas?

 

Een reactie achterlaten