fbpx

Wolfenstein: Youngblood heeft releasedatum beet

Sinds de onthulling van Wolfenstein: Youngblood op E3 vorig jaar, loste Bethesda weinig nieuws over de game. Tot nu, want samen met ontwikkelaar MachineGames trakteert de uitgever ons op een coole nieuwe trailer. We krijgen meteen ook een releasedatum: in co-op nazi’s knallen kan vanaf 26 juli.

Maar kennis met Jess en Soph Blazkowicz, de twee – grofgebekte – dochters van nazikiller extraordinaire BJ Blazkowicz. In Youngblood is BJ echter van de aardbodem verdwenen, dus schieten zijn oogappels in actie om hun vader te redden. Bestemming? Het Parijs uit de jaren 80, dat in het Wolfenstein-verse nog steeds bezet is door de nazi’s. Al willen de dames Blazkowicz daar verandering in brengen. Om tijdens die grote opkuis meteen ook hun vader te vinden.


Zoals aangekondigd, is Wolfenstein Youngblood speelbaar in co-op. Cool is dat de game daarvoor een buddy pass bevat. Die je kan weggeven aan je beste vriend, zodat-ie de game kan downloaden en met jou kan spelen. Let wel, alleen de co-op feature wordt voor buddies ontgrendeld. Wilt je buddy de game achteraf nog eens spelen met de computergestuurde teammate, dan zal hij of zij de game moeten kopen.

Wie de game pre-ordert, krijgt trouwens ook het Legacy Pack, met daarin verschillende extra’s:

  • The Wolfenstein II: The New Colossus Jacket Power Suit
  • BJ’s US Army Power Suit
  • The Wolfenstein: Old Blood Pipe
  • The Wolfenstein: Old Blood Knife
  • A WW2 Weapon Skin Set for all ranged weapons

De pre-order bonus krijg je zowel bij de standaard editie als de deluxe editie. Die laatste bevat ook nog de Cyborg Skin Pack, met twee outfits die je een Terminator-look geven, wapens, vechtmessen en combat bijlen. Vanaf 26 juli in de rekken dus!

Een reactie achterlaten