fbpx

Wolfenstein II DLC introduceert nieuwe speelbare personages

Bethesda heeft de season pass van Wolfenstein II: The New Colossus onthuld en die ziet er verdomd cool uit. De seizoenspas introduceert The Freedom Chronicles: vier nieuwe missies waarin je aan de slag mag met drie nieuwe personages: een Amerikaanse quarterback, een geheimagente en een legerkapitein.

Alle episodes spelen zich af tijdens het verhaal van BJ. Terwijl BJ Blazkowicz de Wehrmacht overhoop schiet, vecht je met een aantal nieuwkomers op andere fronten. Concreet mag je het volgende verwachten:


  • Episode Zero: deze intro stelt je voor aan Joseph Stallion, Jessica Valiant en Gerald Wilkins die zich met unieke vaardigheden en een shitload aan coole guns zich een weg doorheen de nazi’s knallen.
  • The Adventures of Gunslinger Joe: Als de voormalige quarterback Joseph Stallion mag je de linies van de nazi’s verbrijzelen. Eerst in Chicago, daarna zelfs in de ruimte.
  • The Diaries of Agent Silent Death: Als ex-OSS agent en sluipmoordenaar Jessica Valiant infiltreer je de nazi-bunkers van Californië en probeer je het geheim van operatie San Andreas te ontrafelen.
  • The Amazing Deeds of Captain Wilkins: De gerenommeerde kapitein Wilkins zakt af naar Alaska om operatie Black Sun te saboteren.

Wolfenstein II: The New Colossus verschijnt op 27 oktober. Wie heeft er zin om nog wat nazi’s verrot te schieten?

wolfenstein_2_the_freedom1_chronicles_season_pass_2480

Een reactie achterlaten